Історії успіху надихають, тому Рівненська обласна бібліотека для молоді організувала захід, щоб розповісти історію Стіва Джобса, який став засновником компанії «Apple». До нас завітала студентська молодь, а ми постаралися створити натхненну атмосферу.

Ведуча заходу озвучила слова Джобса про те, що час потрібно цінувати. Він казав: «Часу нам відпущено не так вже й багато, щоб його витрачати, намагаючись прожити чуже життя». Сам винахідник прожив 56 років.

Джобс, підкреслила спікерка події, асоціюється не тільки з однією із найвідоміших компаній світу, але також він був засновником мультиплікаційної студії «Pixar». Його життя складалося як з успіхів, так і невдач. Проте Стів казав, що гроші не є головним. Одного дня у нього не було своєї кімнати та коштів на харчі, а іншого дня він демонструє найтонший ноутбук у світі.

Ми переглянули відеоролик, презентацію та обговорили  почуте. Цього американського підприємця називали дивакуватим генієм з душею мрійника. Ми хотіли донести головний меседж – потрібно працювати та творити не покладаючи рук і успіх неодмінно стане досяжним. Дякуємо всім за активну участь!

Share: